مؤسسه فرهنگی سپهر معرفت

بارکدخوان

کانال تلگرام

تبریک تولد
تولد این عزیزان را تبریک عرض می نماییم :
غزل پرهام
روز تولد : 25 تیر

تعداد بازدیدکنندگان
ماه جاری
امسال
مجموع

سایتهای مفید

مناسبت ها

پیش ثبت نام سال تحصیلی 97-98

جشن پایان سال تحصیلی (خرداد ماه 97)

کلام آخر

دختر خوبم، اکنون که روزهای پایانی در کنار هم بودن را می گذرانیم این چند کلام را به عنوان هدیه از ما به یادگار داشته باش:

سعی کن دلت را مانند دریا پاک و بزرگ سازی. در زندگی با اطرافیانت مهربان باش و تا می توانی به دیگران نیکی کن که احساس زیبای خوبی کردن به دیگران قبل از هر چیز مایه ی آرامش خودت است.

بدی را با خوبی پاسخ بده و بدان که گذشت خصلت بزرگان است.

مطمئن باش تو بهترین و توانمندترین آفریده ی خدایی پس شایسته ی بهترین ها هستی.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به گالری عکس مراجعه نمایید

تقدیر از رتبه های اول استان تهران در جشنواره فرهنگی هنری آموزش و پرورش استان تهران
درخشش دانش آموزان سپهری در بین مدارس استان تهران و کسب رتبه های اول استان تهران را در جشنواره فرهنگی و هنری آموزش و پرورش استان تهران را به مجموعه سپهر و همکاران گرامی و دانش آموزان گرامی تبریک عرض می نماییم.

تولد متولدین خرداد ماه
تولد عزیزان خرداد ماهی سپهری را تبریک عرض می نماییم.

نمایشگاه آثار نقاشی دانش آموزان مدارس سپهر

نمایشگاه نقاشی "شهر من.." با هدف نگاهی عمیق تر به کلان شهر تهران و بررسی محیط زیست آن بوده است، شهری که چندین سال است مورد بی مهری قرار گرفته است و دستخوش تغییرات بسیار شده است

دانش آموزان هنرمند سپهری با طرح و رنگ خود، به بیان آنچه در شهر می بینند پرداخته اند، هر چند گاهی تلخ ولی خواسته و امید خود را برای داشتن شهری بهتر، هوایی پاک تر و محیطی شادتر ابراز می دارند. به امید آنکه قدر خوبیهای زادگاهمان را بدانیم و شانه به شانه هم به ساختنش و التیام زخم هایش بپردازیم

جشنواره ایرانگردی
 این جشنواره با هدف آشنایی دانش آموزان با آداب، رسوم و فرهنگ شهرهای ایران برگزار گردید. در این جشنواره دانش آموزان به معرفی غذاها، لباس ها و رسم و رسوم آن شهرها پرداختند.

نمایشگاه آثار نقاشی دانش آموزان مدارس سپهر
طراوت طبیعت و زیبایی اردیبهشت ما را به دیدن نمایشگاهی فرا می خواند که از ذوق و قریحه و نگاه خلاقانه دانش آموزان هنرمند مدارس سپهر مهیا گردیده است. نمایشگاهی از نگاه ایشان به زندگی شهری و محیط زیست به نام "شهر من.."
بسیار مسرور خواهیم شد تا با حضور ارزشمند خود در نمایشگاه نقاشی شهر من، بر شکوه این رویداد هنری افزوده و نقاشان نوجوان سپهری را در مسیر پیشرفت و موفقیت بیشتر تشویق نمایید.
زمان : یکشنبه الی چهارشنبه ساعت 9 الی 18   مکان : بوستان قیطریه، نگارخانه فرهنگسرای ملل

جشن نیمه شعبان و روز معلم
این برنامه با هدف آشنایی دانش آموزان با امام زمان، تولدشان، طول عمر و علت غیبت آن حضرت و کرامات ایشان در محیطی شاد و با نشاط و برپایی محفل مذهبی در محل مدرسه متوسطه یک سپهر برگزار گردید. ضمن آشنایی دانش آموزان با گذشتها و ایثار معلمان از مقام معلمان گرامی نیز تقدیر به عمل آمد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  آرشیو خبر‌ها