مؤسسه فرهنگی سپهر معرفت

امسال
مجموع

سایتهای مفید

1. آیا وب سایت ما اطلاعات کافی را به شما ارائه می دهد؟

مناسبت ها

صبحانه سالم "روز اول مهر"

مراسم آغاز سال تحصیلی 97-98

بوی مهر، بوی مهربانی، بوی لبخند، بوی درس و مدرسه، بوی نمره های بیست، بوی دفتر حساب و مشق های ناتمام ... ، بوی دوستی و محبت.

امروز اولین روز از ماه مهر و شروع فصل پاییز، ماه تحصیل، تلاش، مشق و مدرسه است.

آغاز سال تحصیلی، آغاز سفر در مسیر دانستن و فهمیدن مبارک.

درخششی دیگر از ستاره های سپهری
کسب رتبه دوم در مسابقات کتابخوانی اداره آموزش پرورش منطقه 1 توسط "طاهره امیرقهاری" و "نسترن نظری"

جشن پایان سال تحصیلی (خرداد ماه 97)

کلام آخر

دختر خوبم، اکنون که روزهای پایانی در کنار هم بودن را می گذرانیم این چند کلام را به عنوان هدیه از ما به یادگار داشته باش:

سعی کن دلت را مانند دریا پاک و بزرگ سازی. در زندگی با اطرافیانت مهربان باش و تا می توانی به دیگران نیکی کن که احساس زیبای خوبی کردن به دیگران قبل از هر چیز مایه ی آرامش خودت است.

بدی را با خوبی پاسخ بده و بدان که گذشت خصلت بزرگان است.

مطمئن باش تو بهترین و توانمندترین آفریده ی خدایی پس شایسته ی بهترین ها هستی.

برای مشاهده تصاویر بیشتر به گالری عکس مراجعه نمایید

تقدیر از رتبه های اول استان تهران در جشنواره فرهنگی هنری آموزش و پرورش استان تهران
درخشش دانش آموزان سپهری در بین مدارس استان تهران و کسب رتبه های اول استان تهران را در جشنواره فرهنگی و هنری آموزش و پرورش استان تهران را به مجموعه سپهر و همکاران گرامی و دانش آموزان گرامی تبریک عرض می نماییم.

تولد متولدین خرداد ماه
تولد عزیزان خرداد ماهی سپهری را تبریک عرض می نماییم.

نمایشگاه آثار نقاشی دانش آموزان مدارس سپهر

نمایشگاه نقاشی "شهر من.." با هدف نگاهی عمیق تر به کلان شهر تهران و بررسی محیط زیست آن بوده است، شهری که چندین سال است مورد بی مهری قرار گرفته است و دستخوش تغییرات بسیار شده است

دانش آموزان هنرمند سپهری با طرح و رنگ خود، به بیان آنچه در شهر می بینند پرداخته اند، هر چند گاهی تلخ ولی خواسته و امید خود را برای داشتن شهری بهتر، هوایی پاک تر و محیطی شادتر ابراز می دارند. به امید آنکه قدر خوبیهای زادگاهمان را بدانیم و شانه به شانه هم به ساختنش و التیام زخم هایش بپردازیم

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  آرشیو خبر‌ها